© Aksaray Portal 2021

Türk Büro-Sen Başkanı Çınar Güven Tazeledi

Türk Büro-Sen Çınar’la Yola Devam Dedi

 Türk Büro Sen Aksaray Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçim sonucunda mevcut Başkan Cemal Çınar oylamaya katılan tüm üyelerin oyunu alarak tekrar şube başkanlığına seçildi.

Aksaray Kültür merkezinde gerçekleştirilen Türk Büro-Sen Aksaray Şubesi 4. Olağan Genel Kurul toplantısına Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk, Niğde, Nevşehir Şube Başkanları ile Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ramazan Kaşlı ve yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Kamu Çalışanları İçin Her Alanda Mücadele Ettik”

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Kamu çalışanları için her alan ve sahada mücadele ettiklerini belirten Türk Büro-Sen Aksaray Şube Başkan Cemal Çınar, “Bilindiği üzere on yıldır görevde bulunan şube yönetimimiz kurulumuz, işyeri temsilcilerimiz ile birlikte sizlerin de destekleriyle Türk Büro-Sen Aksaray Şubesi olarak faaliyetlerimizi sürdürmüş bulunmaktayız. Bu süreçte her türlü baskı, tehdit ve zorlamalara, rağmen siz değerli üyelerimizin yılmadan yıkılmadan onurlu ve kararlı duruşunuz taktire şayan bir davranıştır.

Zaten böyle bir davranışta Türk Büro-Senin asil üyelerinde mevcuttur. İlimizde iş kolumuza bağlı kurumlarda çalışan üyelerimizin her türlü sorun ve talepleri ile yakından ilgilendik. Mahallinde çözüm yolları aradık. Genel merkezimizin katkıları ile çözüme kavuşturmaya çalıştık. Her zaman üyelerimizin yanında bulunduk. Aksaray şubesinin kararlı bir şekilde, kale gibi yıkılmadan mücadelesine devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Memur Sen Başkanı Ali Yalçın’ı Lanetliyorum

Tokat’ta yeni açılan bir Anadolu imam hatip lisesine, Milli Mücadele ve Atatürk devrimlerine karşı duruşuyla bilinen Mustafa Sabri’nin adı  verilmesinin ardından gelen tepkiler üzerine tabelanın indirilmesine karşı çıkan Memur Sen Başkanı Ali Yalçın’a ateş püsküren Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk, “İlkelerimizden, Türkiye Cumhuriyetinin ve devletinin bölünmez bütünlüğünden taviz vermedik. Değerlerimiz vatandır, millettir, devlettir, bayraktır, dindir, Cumhuriyettir ve Atatürk’tür. Mustafa Kemal Atatürk hakkında ölüm fermanı çıkaran Mustafa Sabri’nin adı bir okula verilmiş gelen tepkiler üzerine o isim değiştirilmişti. Ancak Mustafa Sabri’ye Memur Sen Başkanı Ali Yalçın sahip çıktı. Kendisini kınıyor ve lanetliyorum. Kendisi ‘Mustafa Sabri’yi anlayabilmek için zaman gerekir. Zaman gelecek bunlar çok iyi anlayacaklar ama iş işten geçecek’ demişti. Sıradan bir insan gibi boyundan büyük laflar etmiştir. Çabalarımız sonucu Okula Milli Eğitim Bakanlığı’nın talimatı üzerine Siirt’in Baykan ilçesinde 24 Temmuz 2017 tarihinde seyir halindeki sivil araca teröristlerce uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ’ın ismi verildi” diye konuştu.

4.Olağan Genel Kurulu protokol konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibrasından sonra seçime geçildi. Yapılan seçim sonunda delegelerin oyunun tamamını alan mevcut başkan Cemal Çınar Türk Büro-Sen Aksaray Şubesi Başkanlığına seçilirken, güven tazeledi. Türk Büro-Sen Aksaray Şubesinin yönetimin kurulunda; Cemal Çınar, Zeyit Ata, Hüseyin Korkmaz, M. Tuğrul Karacaer, Osman Sert, Ömer Koç, Cafer Ercihan yer aldı. Denetleme kurulunda ise Derviş Atak, Recep Altınsoy, Sezer Karacaer, Mustafa Şahin, Ahmet Aslan. Disiplin kurulun da Ekrem Mutlu, Gökhan Batur, Aktan Arı, Ali Ateş ile Ali İhsan Tunca yer aldı. Üst kurul delege adayları ise Cemal Çınar, M. Tuğrul Karacaer, Osman Sert ve Ömer Koç. Haber: Ziya Koçak

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER