© Aksaray Portal 2021

Turizm Caddesi'nde Şüpheli Paket Yürekleri Ağza Getirdi

Aksaray Turizm Caddesi mevkiinde şüpheli paket olduğu ihbarını alan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri caddede geniş güvenlik önlemleri aldı. Şüpheli paket fünye ile patlatıldı.

Aksaray Turizm Caddesi'nde korkutan ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şüpheli paket ihbarı üzerine Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, caddeye hızlı şekilde ulaşarak güvenlik önlemleri aldı.

 

Cadde Yaya ve Araç Trafiğine Kapatıldı

Güvenlik önlemi gereğince cadde giriş ve çıkışları yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri şüpheli paket üzerinde inceleme yaparken, bomba imha ekiplerinin gelmesiyle çevredeki güvenlik önlemleri yoğunlaştırıldı.

 

Şüpheli Paketten Kıyafetler Çıktı

Bomba imha ekipleri şüpheli paketi fünye ile kontrollü şekilde patlatırken korkulan olmadı ve şüpheli paketin içinden kıyafet çıktı. Şüpheli çantanın 1 aydır caddedeki bir dükkanda bulunduğu, çantanın sahibinin çıkmamasından dolayı da dükkan sahibinin çantayı dükkanın önüne koyduğu öğrenildi. Daha sonra yoldan geçen bir vatandaşın da çantayı kepenklere astığı tespit edildi.Haber : Kemal Onur Atalay
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER