© Aksaray Portal 2021

TSYD’den Büyük Başarı! EFPM “FAİR PLAY VOX” Ödülüne Layık Görüldü

Türkiye Spor Yazarları Derneği, EFPM’nin Fair Play Vox ödülü alarak, prestijine prestij kattı. Merkezi Belçika’nın Başkenti Brüksel’de bulunan Avrupa Fair Play Hareketi EFPM, 2024 yılı Fair Play Ödüllerini kazanan isimleri açıklarken, 8 ayrı kategoride verilen ödüller arasında Türkiye’den de 4 isim yer aldı.

 TSYD’ye Ödül Verildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), etik değerlerin ve sporda ve günlük yaşamda Fair Play ideallerinin teşviki için AIPS Avrupa himayesinde verilen EFPM “Fair Play Vox Ödülü”ne layık görüldü. Duayen Spor Spikeri, basketbol adamı ve TMOK Fair Play Komisyonu Üyesi Avni Küpeli, etik değerlerin ve Fair Play’in korunması konusundaki düşünceleri ve çalışmalarından dolayı EFPM “Fair Play Özel Ödülü” aldı. Guinness Rekorlar Kitabı’na girerek 61 yıl 275 gün ile en uzun kariyere sahip erkek spor spikeri unvanına sahip olan Orhan Ayhan ile Fair Play’e olan hizmetlerinden dolayı TMOK Fair Play Komisyonu Üyesi Atilla Cömert, EFPM Şeref Diploması ödülünü almaya hak kazandı. Avrupa Fair Play Ödül Töreni, 21-24 Ekim tarihlerinde TMOK Fair Play Komisyonu’nun ev sahipliğinde Mardin’de yapılacak EFPM Kongresi’nin Gala Gecesinde gerçekleştirilecek.

“Arkadaşlarımızı ve TSYD’yi Kutluyorum”

TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar açıklamalarda bulunarak, “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin en faal kuruluşlarından birisi olan Fair Play Komisyonu yaptığı çalışmalarla EFPM Avrupa Fair Play Hareketi’nin de en öndeki birimlerinden birisidir. 2024 yılı Avrupa ödüllerini Türkiye adına kazanan arkadaşlarımızı ve TSYD’yi kutluyor, Fair Play’in tanıtımı için katkılarının devamını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER