© Aksaray Portal 2021

Trafikte Kural Çok Uyan Yok

Tabelaları gören yok!

 Aksaray’ın trafik problemlerine Aksaray Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü çare ararken, sürücülerin kuralları dikkate almaması bu sorunu içinden çıkılmaz bir hale sokuyor.

Aksaray’da artan nüfusla birlikte yollar her geçen gün biraz daha kalabalıklaşıyor. Yeni açılan güzergâhlar ve yapılan çalışmalar çoğu zaman yetersiz kalırken sürücülerin kurallara uymaması trafik sorunu daha da büyütüyor. Aksaray’ın en işlek caddelerinde park yasağı olan alana hatalı park edilen araçlar nedeniyle yayalar ve seyir halindeki sürücüler zor anlar yaşıyor. Özellikle işlek caddelerde park yasağı levhası bulunduğu halde sürücüler bu kuralı pek dikkate almıyor.

Umut Poliste Ama…

Park yasağını bile bile park yapan araçları bir türlü kontrol altına alamayan yetkililer konusunda şikâyetçi olan vatandaşlar, sürücülerin kurallara uymasını istiyor. Trafik polislerinin de daha dikkatli olmasını ve kurallara uymayan sürücülere gerekli cezaları kesmeleri gerektiğini düşünene vatandaşlar, “Eğer sürücüler kurallara uymayacak, poliste görevini yapmayacaksa yol boyundaki park yapılmaz levhaları kaldırılsın” diyor. Özel Haber: Ziya Koçak

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER