© Aksaray Portal 2021

Trafik Şube Ekipleri Caddelerde Kuş Uçurtmuyor: Vatandaş Çok Memnun

Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin caddelerde yaptığı titiz denetimler, vatandaş ve sürücüleri çok memnun ediyor.

Alkol testi, muayene, abartılı egzoz, ruhsat ve GBT sorgusu yapan ekipler, trafik güvenliğini sağlıyor. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray'ın ana arter ve en işlek caddelerinde trafik uygulamalarına aralıksız devam ediyor. Hafta sonu akşam saatlerinde halk arasında Kafeler Caddesi olarak bilinen Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde trafik denetimi ve uygulaması yapan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri trafiğin yoğun olduğu caddede durdurdukları araçların sürücülerine alkol testi, muayene, abartılı egzoz, ruhsat ve GBT sorgusu yaptı.

 

Yapılan Denetimler Aksaraylıları Memnun Ediyor

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünün trafik denetiminin sıklaştırılmasını Aksaraylı vatandaşlar da olumlu karşıladı. Yaz ayıyla birlikte hem gurbetçilerin memleketlerine gelmesi hem de tatil için Aksaray'ı tercih eden vatandaşların eklemlenmesiyle şehrin ana arter yollarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Trafiği denetleyen Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, öte yandan abartı egzozlarla birlikte gürültü kirliliğinin önüne geçmek için sıkı çalışmalarda bulunuyor. 

 

"Uygulamalar Sayesinde Gürültü Kirliliği ve Bilinçsiz Araç Kullanan Sürücülerin Önüne Geçiliyor"

Titizlikle yapılan denetimlerden büyük memnuniyet duyduklarını belirten sürücü ve vatandaşlar, "Bizler bu uygulamalardan memnunuz. Tüm araç sürücülerinin trafik kurallarına uyması için uyarılması çok önemli. Yapılan uygulamalar sayesinde Aksaray'da büyük ölçüde gürültü kirliliğinin ve bilinçsiz araç kullanan sürücülerin önüne geçildiğini gözlemliyoruz" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER