© Aksaray Portal 2021

Trafik Magandaları Düğünü Bahane Edip Plaka Kapatıyor

Aksaray Fatih Mahallesi Şehit Önder Güzel Caddesi'nde bir düğün konvoyunda drift yapan araçlar trafiği tehlikeye attı.

Akşam saatlerinde bir düğün konvoyu Şehit Önder Güzel Caddesi'nden geçtiği esnada konvoyun içinde bulunan araçlardan birkaç tanesi karşı yönden gelerek konvoy akışını kesmeye çalışırken, başka bir araç da drift yaparak düğün konvoyunu ve trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar kameralara yansıdı.

Trafiği tehlikeye düşüren magandaların drift görüntülerini yoldan geçen diğer sürücüler kaydederken şuursuz ve bilinçsiz bir şekilde trafiği tehlikeye atan magandalar olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

155 ihbar hattına ulaşan vatandaşların şikayeti üzerine drift atılan caddeye gelen Aksaray Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, drift yapan araçların yakalanması için çalışma başlattı. Drift atan araçlarda bulunan abartı egzozla trafik magandaları bir taraftan gürültü kirliliği yaparken diğer taraftan da trafik kurallarını hiçe sayarak vatandaşın can ve mal güvenliği tehlikeye attı.

 

Düğün Konvoylarını Fırsat Biliyorlar

Trafik magandalarının düğün konvoylarını fırsata çevirerek plakaları kapatıp bu yöntemle trafik polislerinden ve kameralardan kurtulmaya çalıştıkları da gözlendi. Haber : Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER