© Aksaray Portal 2021

Tırın Döneceğini Sanıp Gazlayınca Kaza Yaptılar 

Ağaçlı kavşağında bir otomobil ile tır çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil sürücüsü hafif şekilde yara aldı. Çiftlik Mahallesi Ağaçlı kavşağında trafik kazası meydana geldi.

Trafik yoğunluğunun olduğu Aksaray-Nevşehir yolunun kesiştiği kavşakta edinilen bilgilere göre, Selda Y. (37) hâkimiyetindeki 68 ABC... Plakalı otomobil, Özkan T. (40) hâkimiyetindeki tır ile çarpıştı. Öğrenilene göre, merkez istikametten Ankara yönüne ilerleyen otomobil, Nevşehir yönünde ilerleyen tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, tırın önünde 30 metre kadar sürüklendi. 

Hafif Şekilde Yaralandı

Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü hafif yaralanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı otomobil sürücüsüne olay yerinde müdahale yapılırken, sağlık durumunun hafif olduğu öğrenildi.

“Tır Sürücüsünün Döneceğini Düşünmüştüm”

Yaralı sürücü, “Ben tır sürücüsünün döneceğini düşünmüştüm” ifadelerini kullanırken, olay yerinde kaza yaşanmaması için polis ekipleri gerekli tedbirleri aldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER