© Aksaray Portal 2021

Teknik Direktör Yıldırım: “Zorlu Bir Sürece Giriyoruz, Yukarı Sıralardaki Takımlarla Oynayacağız”

Motolux 68 Aksarayspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Nazillispor galibiyeti sonrasında bir açıklama yaparak, “Bundan sonra zorlu bir sürece giriyoruz, yukarı sıralardaki takımlarla oynayacağız” dedi. 

 TFF 2. Lig'de başarılı bir mücadele veren Motolux 68 Aksarayspor, geçtiğimiz hafta sahasında Nazillispor ile karşı karşıya gelerek 3 puanı hanesine ekledi. Alınan galibiyet sonrasında ligde zirveye yerleşen Motolux 68 Aksarayspor, zirvedeki yerini korumak için çalışmalarını sürdürüyor. 

“İyi Oyunu, Kazanmanın Bir Aracı Olarak Görüyoruz”

Takım Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulunarak, “Puanı olmayan rakiplere karşı oynamak, kolay olmayan maçlardır. Her hafta üzerine koyarak gelirler. Yeni katılan oyuncularıyla beraber bir hazırlık sürecindeler. Bizlere önceki haftalara göre daha organize hazır bir şekilde geldiler. Hafta içi yapmış olduğumuz çalışmalarda bu tip maçların zorlu olacağını bilerek çalıştık. Takımımızın enerjisinden oldukça memnunum, skoru isteyen taraf olarak güzel bir enerjiyle başladık. Skoru erken bulmamız maçı daha farklı durumlara götürebilirdi fakat oyuncularımızın göstermiş olduğu reaksiyondan ve motivasyonlarından oldukça memnunum. Bu tarz maçları kazanmak çok değerli, bu haftaları 3 puan ile tamamlıyor olmak çok değerli. Maça kazanmanın yanında, iyi oyun da oynamak isteyerek çıktık. İyi oyunu, kazanmanın bir aracı olarak görüyoruz” dedi.

“Zorlu Bir Sürece Giriyoruz, Yukarı Sıralardaki Takımlarla Oynayacağız”

“Geçtiğimiz 5 maçlık periyodu iyi bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum” diyen Yıldırım, “Bir beraberliğimiz bulunmakta, bu bize bu grupta kolay rakibin olmadığının da bir göstergesi. Bundan sonra zorlu bir sürece giriyoruz, yukarı sıralardaki takımlarla oynayacağız. Van Spor maçı ile bu süreç başlıyor, fakat bu tarz zorluklar için sezon başından itibaren çalışıyoruz. Hafta içi çalışmalarımızı tamamlayıp hazır bir şekilde Van'a gitmek için çalışıyoruz” sözlerini kullandı.

Ligin 8 Numarasıyla Karşı Karşıya Gelecekler

Siyah beyazlı ekip 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da Atatürk Şehir Stadında, ligde 8. sırada bulunan Van BBSK ile karşı karşıya gelecek. Ligde 2 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgiyle toplamda 8 puanı bulunan Van temsilcisine karşı Motolux 68 Aksarayspor ligin zirvesinde yer alırken, 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanla yoluna devam ediyor. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER