© Aksaray Portal 2021

Takla Atan Araçtan Sapasağlam Çıktılar

Aksaray'da drift atan otomobilin çarpıp kaçtığı hafif ticari araç takla attı. Kazada araç adeta hurdaya dönerken, ters dönen araçtan çıkan inşaat işçilerinin burnu bile kanamadı.

Kaza, Hacılar Harmanı Mahallesi 50. Cadde üzeri 50 metrelik yol kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil drift atarken, o sırada kavşaktan dönmek isteyen Ahmet D. (41) idaresindeki 06 AD 4944 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, yol ortasında takla atarken, drift yapan otomobil ise olay yerinden kaçtı. 

 

Hiçbir Yara Almadan Kurtuldular

Takla atan araç hurdaya dönerken, aracın içerisinde sürücü ve 4 arkadaşı kendi imkanlarıyla sapasağlam çıktı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Ahmet D., drift atan otomobilin kendilerine çarptığını belirterek, "Biz bu karşı istikametten gelirken, şurada bir beyaz Golf duruyordu. Biz yolu yarılayınca birden kalkış yaptı. Geldi bize sağ tarafımızdan vurdu. Aracımız takla attı. Takla attıktan sonra kaçtı. Sonra gitti işte buradan, olay bu şekilde oldu. Yaralı falan yok çok şükür, arabada 3-4 kişiydik. Herhangi bir şey yok, kimsenin burnu kanamadı. Buna da şükür olsun" dedi. 

Kaza ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Yakup Türk 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER