© Aksaray Portal 2021

Şüpheli Hareketleri, Yunusların Dikkatinden Kaçmadı

Aksaray'da devriyede olan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timi, şüphelendikleri bir şahsın üzerinde kullanıma hazır uyuşturucu tespit etti.

Taşpazar Mahallesi 808. Sokakta motosikletle devriye gelen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timi, Mustafa Ö.'yü (28) durdurdu. Şahsın hareketlerinden şüphelenen ekipler, GBT sorgulaması gerçekleştirdi. Herhangi bir suç kaydı bulunmayan şahsın tavırlarından şüphe duyan ekipler, bu kez şahsın üzerinde arama yaptı.

 

Şüpheli Şahsın Üstünden Uyuşturucu Çıktı

Yapılan aramada sigara paketine gizlenen 20 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında uyuşturucu madde temin etmek ve kullanmak suçundan işlem yapılırken, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından sorgulanmak için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden, "Aksaray'da huzur ve güven ortamının sağlanması ile birlikte suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklaması yapıldı. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER