© Aksaray Portal 2021

Şok Asayiş Uygulamalarında Suçlulara Göz Açtırılmıyor

Asayiş Şube ekipleri, şehrin güvenliği için sıkı denetimlerine devam ederken, denetimler sırasında bir şahsın ehliyetsiz araç sürdüğünü tespit etti. Başka bir şahsın üzerinden de uyuşturucu çıktı. 

 

Aksaray Asayiş Şube ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde asayiş ve güvenlik uygulamalarına devam ediyor. Şehrin güvenliğini sağlamak, vatandaşların huzurunu korumak amacıyla ekipler, yol denetimi gerçekleştirirken, güvenliği bozan şahıslara yaptırım da uyguluyor. 

Denetimler esnasında ehliyet, ruhsat kontrolü gerçekleştirilirken, suç unsuru oluşturabilecek hiçbir ihmale geçit verilmiyor.

Ehliyetsiz Sürücü Denetimde Yakayı Ele Verdi

Yapılan denetimler esnasında durdurulan bir otomobil sürücüsü Serkan A.’nın ehliyetsiz olduğu ortaya çıkarken, 12 bin 977 lira para cezasına çarptırıldı. Polis ekipleri, olay yerine şahsın ehliyetli bir yakınını çağırarak aracı teslim etti.

Üzerinden Uyuşturucu Çıktı

Öte yandan şüphe üzerine durdurulan Eda E. isimli şahsın üzerinde arama yapıldı. Şahsın üzerinden 0.50 gram uyuşturucu ve çakmak gazı çıktı. Şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER