© Aksaray Portal 2021

“Şimdi Takıma Destek Zamanı”

Motolux 68 Aksarayspor Kulüp Başkanı Mustafa Alakuş, Mersin İdmanyurdu galibiyeti sonrasında açıklama yaparak, “Şimdi Karaman maçında stadı doldurma ve destek zamanı. Haydi, Aksaray takımına sahip çık” dedi.

 Motolux 68 Aksarayspor, ligin 2. maçında Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Ligin ilk deplasmanına çıkan siyah beyazlı ekip karşılaşmayı 3-1 kazanarak ligde 2’de 2 yapmayı başardı. 

“Deplasmanda Bize Ev Sahibi Gibi Hissettiren Büyük Taraftarımıza Teşekkür Ederim”

2 hafta üst üste alınan galibiyetlerle 6 puanı hanesine yazdırmayı başaran siyah beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Alakuş, alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Uzun sürecek lig maratonunda 2/2 yapmak mutluluk verici. Dün aşırı sıcağa rağmen sahada mücadele eden oyuncularımıza, teknik ekibimize her zaman büyük destek veren Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Onursal Başkanımız ve Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer'e, yine hep yanımızda olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş'a, birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaşlarıma ve deplasmanda bize ev sahibi gibi hissettiren büyük taraftarımıza teşekkür ederim” dedi. 

“Haydi, Aksaray Takımına Sahip Çık”

Yeni hafta maçı için de taraftara çağrı yapan Alakuş, “Şimdi Karaman maçında stadı doldurma ve destek zamanı. Haydi, Aksaray takımına sahip çık. Hep birlikte güçlü Aksaray” ifadelerine yer verdi.  Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER