© Aksaray Portal 2021

Serin Havada Vatandaşların İçini Sıcacık Yapıyor

Aksaray Belediyesi yıl boyunca çorba ikramında bulunmaya devam ederken, sonbahar aylarında da ikramlar severek tüketiliyor.

 Aksaray Belediyesi, şehrin 4 farklı noktasındaki çorba evlerinde vatandaşları sabahın ilk saatlerinde belediyecilik hizmetleri ile buluşturmayı sürdürüyor. Sonbaharın gelişi ile birlikte sabah saatleri serin olurken, verilen çorba ikramıyla vatandaşların da içi ısınıyor.

Günde 7 Bin Kişiye Fayda Sağlıyor

Günlük 7 bin kişiye çorba ikramında bulunan Aksaray Belediyesi; İl Sağlık Müdürlüğü Bahçesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi A ve B Blok önündeki mevcut evlerine haziran ayında Azmi Milli Çorba Evini ekleyerek hizmet ağı genişletti. 

Azmi Milli ve Sağlık İl Müdürlüğü Bahçesi’ndeki Çorba Evlerinden sabah işe giden vatandaşlar yararlanırken, hastane önündeki çorba evleri de hasta yakınları ve sağlık personellerine destek sunuyor. Verilen hizmet saat 11.00'e kadar devam ediyor.

“Çorba Evlerinde Verilen İkramlarla İçimiz Isınıyor”

Çorba evlerinde verilen hizmetleri memnuniyet duyduğunu belirten vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Aksaray Belediyesi’nin hizmetleri ile sabahın erken saatlerinde tanışıyoruz. İşe giderken otobüs duraklarımızın yakında bulunan çorba evlerinde verilen ikramlarla içimiz ısınıyor. Birbirinden güzel sosyal hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER