© Aksaray Portal 2021

“Şehrimizin Geleceği İçin Durmadan, Yorulmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesinin ev sahipliğinde, Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'un katılımıyla Aksaray’daki STK temsilcileriyle Aksaray Somuncu Baba toplantı salonunda buluştu.

Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, toplantı öncesinde Aksaray Belediyesine ait Somuncu Baba Minyatür Müzesini ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de bu ziyarete eşlik etti. Malkoç, STK temsilcileri toplantısında Kamu Denetçiliği Kurumunun; toplum ile kamu arasında bütünleşmeyi sağladığını ifade ederken, Kamu Denetçiliği Kurumunun bugüne kadar birçok sorunu çözümle sonuçlandırdığını belirtti.

 

"Birlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Başkan Dinçer, Aksaray’da kamu kurumları dahil sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir çalışma sergilediklerini söyleyerek, "Aksaray’ımıza daha iyi hizmet edebilmek için her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Vali Kumbuzoğlu ise Aksaray’ın gelişime açık bir kent olduğunu ve kamu yararına olacak her çalışmayı desteklediklerini ifade etti. Yapılan toplantı sonrasında Malkoç, STK temsilcilerinin sorularına yanıt verdi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER