© Aksaray Portal 2021

Sahanın Sultanlarından Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Kadınlar Futbol 3.Lig temsilcimiz Aksaray Hasandağı Spor’un yöneticileri, teknik heyet ve oyuncuları Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

 Kadınlar Futbol 3.Lig müsabakalarının başlamasına sayılı günler kala şehrin protokolünü ziyaret eden Aksaray Hasandağı Spor’un son durağı Aksaray Belediyesi oldu. Sahanın sultanları yönetim ve teknik heyet ile Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette takım hakkında bilgiler verildi. Aynı zamanda oyuncular ve teknik ekip Kulüp Başkanı Zekeriya Babacan tarafından tanıtıldı. Başkan Yazgı ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek, spor ve sporcuya karşı yapılan çalışmalardan bahsetti. Kadınlar Futbol 3.Ligde destek aradıklarını anlatan Başkan Babacan, “Biz özel bir otomotiv fabrikasının maaşlı işçileriyiz. Maaşımızla destek olmadan takımımızı zor ayakta tutuyoruz. Hedefimiz 2.lig ama her seferinde play-off müsabakalarından geri dönüyoruz. Şehrin protokolü ve dinamiklerinden destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Yazgı ise açıklamasında, “Bizlerde sizlere destek olmak istiyoruz bizim çocuklarımızı  daha iyi yerlerde görmek istiyorum, tebrik ediyorum.  Sahanınkenarında sözleri alkışlamak istiyoruz. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret Başkan Yazgı ve Aksaray Hasandağı Spor’un öz çekim yapması ile son buldu. Ziyarete, Aksaray Hasandağı Spor Kulübü Başkanı Zekeriya Babacan,

Başkan Yardımcısı Çiğdem Babacan, Teknik Direktör Osman Yatkın, Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay, Anadolu Ekspres Gazetesi Spor Servisi ve Futbolcu Kızlar katıldı. Haber: Yavuz Akkan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER