© Aksaray Portal 2021

Ortaköy’de Sporcular Bir Araya Geldi

Ortaköy Gençlik Spor, Elifspor ve Gökspor kulübü sporcularıyla Aksaray H GYM Spor Salonu’nda gelişim faaliyetleri kapsamında antrenman ve taekwondo müsabakaları düzenlendi. 

 Ortaköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serhan Çetin, Ortaköy Gençlik Spor, Elifspor ve Gökspor kulübünün sporcularıyla Aksaray H GYM Spor Salonu’nda hem antrenman hem de taekwondo müsabakalarının gerçekleştirildiğini açıkladı. 

“Sporcularımız Üstlerindeki Heyecanı Atmış Oldu”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ortaköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serhan Çetin, “Antrenman ve müsabakalar vesilesiyle sporcularımız hem birbirlerini tanımış oldular hem de müsabaka ortamını farklı ortamda deneyimlemiş, çoğu sporcumuz ise ilk kez müsabaka gerçekleştirerek üstlerindeki heyecanı da atmış oldular. Düzenlenen her yarışma, her faaliyet gerek İlçe de gerek ilde veya il dışında sporcularımız için birer gelişim, müsabakalara hazırlıktır.  Faaliyete katılan tüm sporcularıma ve katılım sağlamalarına destek olan ailelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER