© Aksaray Portal 2021

Ortaköy’de Bıçaklı Kavga: Baba ve Oğlu Yaralandı

Aksaray Ortaköy'ün Harmandalı köyünde, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan kişiler arasında çıkan kavgada, baba ve oğul bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet olan kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Ü.I., tartıştığı baba M.O. ve oğlu Y.İ.O.'yu (17) bıçakla yaraladı.

 

İşten Çıkıp Husumetlisinin Kapısına Dayandı

Olayın öncesinde Ü.I., işten çıktıktan sonra daha önceden aralarında husumet bulunan M.O.'nun evine geldi. İkili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Ü.I., tartışmanın kavgaya dönmesiyle birlikte baba ve oğlunu bıçakladı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı baba ve oğula ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

 

17 Yaşındaki Oğul Ağır Yaralandı

Baba M.O. (45), hafif şekilde yara alırken, oğul Y.İ.O.'nun sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturmayla birlikte Ü.I. yakalanarak, ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. Haber : Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER