© Aksaray Portal 2021

Okul Öncesi Şenliğinde Minikler Dolu Dolu Eğlendi  

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde okul öncesi şenliği gerçekleştirildi. Aksaray’da da yapılan etkinlikte, minikler eğlenceye doydu.

Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitiminde çocukların potansiyelini keşfetmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 81 ilde okul öncesi şenliği düzenledi. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda stant kurulurken, miniklerin yüzleri boyandı ve balonlar eşliğinde oyunlar oynandı. 

Yüzler Boyandı, Oyunlar Oynandı

Okul öncesi şenliğine katılan minikler, çok mutlu olduklarını dile getirerek, unutamayacakları bir gün geçirmiş oldular. Etkinliğe katılan Yasin Yakar, “İyi güzel. Küçük çocuklar için yapılan etkinlik çok güzel, ben de yüzümü boyatmayı planlıyorum” yorumunda bulunurken, Mehmet Kar ise “Yüzümü boyattım çok mutluyum çok eğlendim” dedi. Gülendam adlı etkinlik katılımcısı da “Okul öncesi çok eğlenceli bir aktivite oldu, ben çok eğlendim yüzümü boyattım” dedi. Ayrıca şenlikte velilere, çocukların bu dönemdeki eğitimlerinin önemi ve nasıl destek olabilecekleri konusunda bilgi sunuldu. Böylece, ebeveynler çocuklarının gelişimine daha aktif bir şekilde katkıda bulunabilecek ve evde de destekleyici bir ortam oluşturabilecekler. Haber: Sedef Altınkaya

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER