© Aksaray Portal 2021

O Mahalle’nin Altyapı Eksikliklerini Gidermek İçin İlk Adım Atıldı

Aksaray Belediyesi, Somuncubaba Mahallesi’nin altyapı eksikliklerini gidermek için imar planında yer alan yolları açıyor.

 Aksaray Belediyesi ekipleri, Somuncubaba Mahallesi gibi mahallelerde yeni imar yolları açarak belediye hizmetleri ulaştırmaya devam ediyor. Somuncubaba Mahallesi’nde başlatılan yeni yol açma çalışmaları kapsamında; 12 metre genişliğinde 1000 metre uzunluğunda yeni yol açılacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, daha önce Somuncubaba Mahallesi’ni ziyaret etmiş ve bu ziyarette vatandaşların yeni imar yollarının açılması talebini not almıştı. O isteğin hayata geçmesi için harekete geçilirken, kanalizasyon, içmesuyu, yağmur suyu şebeke hatları ve doğal gaz hatlarının tüm noktalara ulaştırılması için ilk adım atıldı.

“Yeni Yollar Açarak Planlı Büyümenin Önünü Açıyoruz”

Şehir genelinde yaklaşan kış öncesinde yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, “Vatandaşların yol sıkıntısını gidermek, rahat ulaşım imkânı sağlamak için fen işleri ekiplerimizle yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Yeni yol konusunda gerçekten iyi bir aşama kat ettiğimizi düşünüyorum ve bu doğrultuda çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz. Yeni yollar açarak planlı büyümenin önünü açıyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürecek. Aksaray’ın kalkınması için yeni ve güzel yolların önemli olduğunu bilerek çalışıyoruz. Hazırlanan plan doğrultusunda bütün mahallelerde ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER