© Aksaray Portal 2021

Nazilli Maçı Öncesi Parola, İç Sahada 3 Puan

Derincespor galibiyeti sonrasında moral ve motivasyon açısından güç bulan Motolux 68 Aksarayspor, Nazilli Belediyespor maçına büyük bir hırsla hazırlanıyor.

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Motolux 68 Aksarayspor, Nazilli Belediyespor maçından galibiyet alarak puanını yükseltmeyi heyecanla bekliyor. Geçen hafta sonu deplasmanda Belediye Derincespor'u gol yağmuruna tutan siyah beyazlı ekip, Pazar günü ağırlayacağı Nazilli Belediyespor’a karşı çıkacakları maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 

Teknik Direktör Şaban Yıldırım önderliğinde TOKİ Aksaray Belediyesi Spor Tesisleri’nde çift idmanla hazırlıklarını devam ettiren siyah beyazlılar, galibiyet hedefiyle özverili bir çalışma sergilemeye devam ediyor. 

Taraftarın Maça Akın Etmesi Bekleniyor

29 Eylül Pazar günü Dağılgan Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayacak karşılaşmaya, Aksaraysporlu taraftarın akın etmesi beklenirken, 68 Gençlik ve 68 Ergenekon taraftar gruplarının desteği de bu tahminleri doğruluyor.

Hedef, Haneye Bir Galibiyet Daha Eklemek

Lige çok iyi bir başlangıç yapan temsilcimizin, grubun potansiyel şampiyon adayları arasında yer alacağı öngörülürken, takımın uyumlu çalışması ve etkin pozisyonlar üreterek üstünlük kurması, büyük beğeni almaya devam ediyor. Takımdaki moral ve motivasyonun yüksek olduğu görülürken, 3 galibiyet ve 1 beraberlik tablosu da bu uyumun en büyük kanıtı olarak fikstürdeki yerini aldı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER