© Aksaray Portal 2021

"Milletimizin Feraseti, Cesareti Ve Vatanseverliği İle Bu Karanlık Plan Boşa Çıkarılmıştır”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Aziz milletimizin feraseti, cesareti ve vatanseverliği ile bu karanlık plan boşa çıkarılmıştır” dedi. 

 ATSO Başkanı Koçaş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümüne ilişkin bir mesaj yayımladı. Gerçekleştirilen alçak saldırının sonuçsuz kaldığını ifade eden Koçaş, Türk milletinin çok önemli bir mücadele örneği sergilediğini söyledi.

“Milletimizin Feraseti, Cesareti ve Vatanseverliği ile Bu Karanlık Plan Boşa Çıkarılmıştır”

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde demokrasi ve milli irade için en kritik sınavlardan birinin yaşandığını ifade eden Koçaş, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü'nü bir kez daha gurur ve şükranla anıyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin iradesine karşı yapılan alçakça bir darbe girişimiyle ülkemiz sarsılmış, ancak aziz milletimizin feraseti, cesareti ve vatanseverliği ile bu karanlık plan boşa çıkarılmıştır. Bu büyük direnişin üzerinden geçen yıllar, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya göstermiştir. O gece, sokaklara dökülen her birey, demokrasimize, özgürlüğümüze ve bağımsızlığımıza sahip çıkmak için canını hiçe saymıştır. Şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Onların fedakarlıkları ve cesaretleri, milletimizin geleceği için birer ilham kaynağı olmaya devam etmektedir” dedi.

“Ülkemizin Birlik ve Beraberliği, En Büyük Gücümüzdür”

Demokrasi, hukukun üstünlüğü ve milli iradeye karşı bağlılıklarını yenilediklerini ifade eden Koçaş, “Ülkemizin birlik ve beraberliği, en büyük gücümüzdür. Bu zorlu süreçten aldığımız derslerle, daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ekonomik kalkınma, sosyal refah ve teknolojik ilerleme için kararlılıkla adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak, iş dünyamızın ve tüm Aksaraylıların, ülkemizin geleceği için ortak bir vizyon etrafında birleştiğini görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her biriniz, kendi alanınızda ülkemizin ekonomik büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunuyorsunuz. Bu süreçte sizlerin yanında olmaktan onur duyuyoruz ve destekleriniz için teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı. Bu önemli günü coşku ve gururla kutladıklarını ifade eden Koçaş, “Demokrasimizin ve milli irademizin her zaman korunacağına olan inancımızı bir kez daha vurguluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER