© Aksaray Portal 2021

MHP'li Kaşlı'dan Ergenekon Taraftar Grubu'na Tepki: Kimsenin Haddine Değil!

17 Eylül Pazar günü oynanacak Motolux 68 Aksaray Belediyespor ile Amedspor karşılaşması öncesinde 68 Ergenekon Taraftar Grubu'nun paylaşımına tepki gösteren MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, "Öyle bir açıklama hiç kimsenin haddine değil" dedi.

TFF 2. lig 4. haftada Motolux 68 Aksaray Belediyespor ile Amedspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde 68 Ergenekon Taraftar Grubu'ndan tansiyon yükseltecek bir açıklama geldi. Amedspor'un herhangi bir taraftarını, atkısını ya da formasını Aksaray'da görmek istemediklerini belirten taraftar grubu, olay yaratabilecek tezahürat, slogan ya da gruplar görülmesi halinde müdahale edeceklerini söylemişti. Bu açıklamaya MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'dan tepki gelirken, bu açıklamanın kimsenin haddine olmadığını ifade etti.

 

"Öyle Bir Açıklama Kimsenin Haddine Değil"

Konuyla ilgili olarak Vekil Kaşlı, Amedspor diye bir takım tanımadıklarını, bu takımın adının Diyarbakırspor olduğunu ifade ederek, "Pazar günü Diyarbakırspor ve Aksarayspor ilimizde bir maç oynayacak. Çeşitli taraftar grupları var ama siyasi olarak bize direkt bağlantılı bir taraftar grubu kesinlikle yok. Biz öyle bir açıklamayı tasvip etmiyoruz, çünkü devletimizin polisi var, askeri var, güvenlik güçleri var. Öyle bir açıklama hiç kimsenin haddine değil. Onu bizim de tasvip etmediğimizi Vali Bey ve Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Bu açıklamayı yapanlar da gözaltına alındı, açıklama geri çekildi. Diğer taraftar grubundan da ortalığı yatıştıracak bir açıklama geldi. Çünkü Aksaray asayiş konusunda bu tür olayların olmadığı bir şehir, o düzeni bozmaya biz izin vermeyiz" dedi.

 

68 Ergenekon Taraftar Grubu Ne Demişti?

68 Ergenekon Taraftar Grubu, maç öncesinde yapılan paylaşımda, "Maç günü, maç öncesi, maç sonrası şehrimiz tek gayemiz ve ilk önceliğimiz olan Aksaray’da Amed SF taraftarlarını, formalarını, atkılarını şehrimizde görmek istemiyoruz. Şehrimizde olaylara sebebiyet verecek tezahürat, slogan, oluşum ya da gruplar görmemiz halinde müdahale etmekten asla çekinmeyeceğimi ve geri adım atmayacağımızı siz değerli Aksarayspor taraftarına ve kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer almıştı. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER