© Aksaray Portal 2021

MHP Merkez İlçe Başkanlığına Önemli Atama

MHP Aksaray Merkez İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi yaşandı. Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandı. 

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nin aldığı karar üzerine, yaklaşık olarak 7 senedir Aksaray Ülkü Ocakları’nda yüzlerce genci ülkücü gelenek ve terbiye ile yetiştiren ve çok sayıda projeye imza atan Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin takdiriyle Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

MHP İl Binasında yapılan törende, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, yeni yönetim kurulu listesi ve yetki belgesini Arslan’a takdim etti. Törene, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, geçmiş Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Kılıç, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım gösterdi.

“Birlik ve Beraberlik İçinde Daha Güçlü Bir Aksaray İçin Çalışacağız”

Törende konuşma yapan İl Başkanı Burhanettin Karataş, “Bugüne kadar teşkilatımıza katkı sunan Mevlüt Kılıç ve ekibine şükranlarımızı sunuyor, Muhsin Arslan ve yeni yönetimine başarılar diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Aksaray için çalışacağız” dedi.

“Aksaray’da MHP Bayrağını Daha da Yukarı Taşıyacağız”

Yeni Başkan Muhsin Arslan ise yaptığı konuşmada, “Bu kutlu görevde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülküdaşlarımızla beraber Aksaray’da MHP bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız” açıklamasında bulundu. Aksaray MHP teşkilatı, 2024 yerel seçimlerinde genç bir belediye başkan adayıyla önemli başarılara imza atmış, parti içerisinde genç kadrolara yer verileceğinin sinyali vermişti. MHP'de yenilik ve gençlik hareketi aynı hızıyla devam ederken, ilerleyen süreçte Aksaray MHP Teşkilatında gençlik ve yenilik hareketinin devam edeceği ve yeni değişimlerin de olacağı düşünülüyor. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER