© Aksaray Portal 2021

MHP Aksaray Teşkilatının Görev Dağılımı Belli Oldu

MHP Aksaray İl Teşkilatı, kongre sonrasında ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş'ın yardımcıları, Mehmet Ali Batur ve Ahmet Barış oldu.

MHP Aksaray İl Teşkilatı 14. Olağan Kongrenin tamamlanmasının ardından, MHP Aksaray Teşkilatı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda teşkilat yöneticilerinin görev dağılımları tamamlandı.

 

Karataş'ın İki Yardımcısı Belli Oldu 

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş ve ekibinin görevleri net şekilde dağıtılırken, İl Başkanvekili ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Batur oldu. 

Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Av. Ahmet Barış, İl Sekreterliğine Musa Gül ve İl Muhasipliğine Ramazan Bülbül atandı.

 

Teşkilat Üyeleri Seçildi 

Teşkilatın üyeliklerine gelen isimler de belli oldu. Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Derviş Ali Erkol, İdari, Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Menderes Özdemir, Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğin Nedret Tekocak, Sosyal Politikalardan ve Spordan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Adil Özçelik, Medya, Halkla İlişkiler ve Tanıtımdan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Ramazan Altınsoy, Siyasi ve Sosyal İşler ile Protokol İşlerinden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Ali Can, (Parti İçi Eğitim, Konferans ve Seminerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman Karaçimen, Mali İşlerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Adem Geçgel, Araştırma - Strateji Geliştirmeden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Hami Kortun, Kamu Kurumları, Sendikalar ve Yan Kuruluşlardan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Musa Demirtaş atandı. 

Siyasi İşler ve Parlamentodan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Bayraklı olurken, Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Koçak, Basından Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldız, Sağlık İşlerinden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bağçeci, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Avşar, Türk Toplulukları ve Derneklerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Serin oldu. 

İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevine Emir Aslan Topçu getirilirken, MHP Aksaray Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu (KAÇEP) İl Başkanı Danışmanlığı’na Nermin Fidan getirildi. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER