© Aksaray Portal 2021

Magandalar Bu Kez Kendi Ayaklarına Sıktı

Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesinde bir petrol istasyonu karşısında havaya ateş ederek genel güvenliği tehlikeye atan şahısların cezasını Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri kesti.

İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde güvenliğin sağlanması, vatandaşların huzurlu bir şekilde yaşaması için çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Başarılı çalışmalar yürüten Emniyet, yasa dışı faaliyette bulunanların adeta korkulu rüyası oluyor. Emniyet ekipleri, özellikle havaya ateş ederek genel huzuru bozan kişileri bir bir tespit ederek bu kişilere geçit vermiyor.

 

Havaya Ateş Açan Magandalar Yakalandı 

Zafer Mahallesi, Nevşehir Caddesi Shell Petrol civarında siyah renkli bir araçtan havaya ateş edilmesi üzerine olayın aydınlatılması için Aksaray Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Cinayet Büro Amirliği, uzun süreli kamera incelemeleri ve detaylı saha çalışmaları yaptı.

Çalışmaların sonucunda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.E.(26), A.Y.(29), S.E.(25) ve O.D.(33) isimli şahıslar 25 Ağustos Cuma günü Taşpazar Mahallesinde yapılan operasyon sonucu olayda kullanıldıkları üç adet tabanca ve bu tabancaya ait 30 adet fişek ile birlikte yakalandı. Şüpheli S.E.(25) ve O.D.(33) isimli şahıslar gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER