© Aksaray Portal 2021

Maçlara Sabit Giriş Kart Başvuruları İnternet Üzerinden Yapılacak

2023-24 futbol sezonuna ait maçlara giriş için gerekli olan akreditasyon kartları, bu yıl TSYD'nin internet sayfasındaki link üzerinden yapılacak başvuruyla alınacak.

. Maçlara sabit giriş kart başvuruları için son gün 10 Ağustos Cuma olacak. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Aksaray İl Temsilcisi Harun Atalay, yapmış olduğu açıklamada, "Türkiye'nin en büyük basın kuruluşu olan Türkiye Spor Yazarları Derneği, bilindiği üzere basın mensupları için sahalara giriş serbest kartlar için müracaatlarını bu sene Türkiye Spor Yazarları Derneği internet sitesi üzerinden 2023-2024 sezonu sabit kart başvurusu butona ekleyerek büyük bir yeniliğe imza attı" ifadelerini kullandı. 

 

Akreditasyon Kartları İçin Başvuru TSYD'nin İnternet Sitesinden Yapılacak

Atalay yapmış olduğu açıklamada, "Bilindiği üzere ilimizde 2023-24 futbol sezonunda Aksarayspor 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek. Türkiye'nin en büyük basın organizasyon kuruluşu Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin futbol müsabakalarını takip etmesi için basın mensuplarına verdiği sahalara giriş kartı olan akreditasyon kartları için müracaatlar bu yıl TSYD'nin kendi sayfasında açılan alandan yapılacak. TSYD Genel Merkezi müracaatları değerlendirdikten sonra, il temsilcilikleri ve şubelerden görüş alacak ve sabit kartların dağıtımını yapacak" dedi.

 

10 Ağustos Cuma Günü Başvuru İçin Son Tarih

Son başvurunun 10 Ağustos Perşembe olduğunu da belirten Atalay, "İstenilen bütün evrakların Türkiye Spor Yazarları Derneği internet sitesindeki butonlardan eksiksiz olarak gönderilmesi gerekiyor" diyerek, son başvuru tarihinin geçilmemesi konusunda uyarıda bulundu. Haber : Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER