© Aksaray Portal 2021

Lavanta Bahçesi, Ziyaretçilerine Huzur Dolu Anlar Sunuyor

Aksaraylıları mor çiçeklerin büyüleyici kokularıyla bir araya getiren Lavanta Bahçesi, doğaseverlere eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. 

Aksaray’ın büyüleyici yerleri arasında bulunan Lavanta Bahçesi, 12.0-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Topakkaya Mevkii’nde, Gülüm Pişmaniyenin arkasında yer alan doğayla iç içe bahçe, mükemmel fotoğraf pozlarına ev sahipliği yapmayı da sürdürüyor. 

Mor çiçeklerin yaydığı hoş kokular eşliğinde yapılan yürüyüşler, ziyaretçilere doğanın içinde bir rahatlama ve yenilenme fırsatı sunuyor. Bahçe, aynı zamanda fotoğraf meraklıları için de ideal bir ortam fırsatı oluşturuyor. Lavanta Bahçesi'ne giriş için herhangi bir ücret bulunmuyor. Lavanta Bahçesi, özellikle şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın sakinliğini ve güzelliklerini keşfetmek isteyenler için ideal bir kaçamak noktası olarak öne çıkıyor. 

“Bu Eşsiz Deneyimi Bizimle Paylaşmanızı Sabırsızlıkla Bekliyorum”

Lavantaların büyüleyici dünyasına adım atmak isteyen herkesi Lavanta Bahçesi'ni keşfetmeye davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Geçen hafta yeni sezonuna merhaba dediğimiz Lavanta Bahçemizi henüz ziyaret etmediyseniz mor çiçeklerin büyüleyici kokusuyla ve doğanın sakinliğiyle sizi karşılayacak Lavanta Bahçemizi mutlaka görmelisiniz. Doğanın bize sunduğu bu huzur dolu anları birlikte yaşamak için sizi Lavanta Bahçesi'ne davet ediyorum. Lavanta Bahçemize gelip, bu eşsiz deneyimi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı. Fotoğrafçılık meraklıları için muhteşem bir sahne sunan bahçe, unutulmaz anlar yaşamak isteyen herkesi 25 Temmuz tarihine kadar ziyaret etmeye davet ediyor. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER