© Aksaray Portal 2021

“Kentsel Dönüşüm Projelerimiz Aksaray’ın Geleceğini Şekillendiriyor”

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve beraberindeki heyet, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. 

 Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve ilçe ile belde belediye başkanlarından oluşan Aksaray heyeti; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Aksaray’ın kentsel dönüşüm projeleri ve önemli yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda, Bakan Kurum’a, Aksaray için çeşitli projeler ve gelişim süreçlerine ilişkin detaylı şekilde bilgilendirme yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kentsel dönüşüm çalışmalarının şehir planlaması ve halkın yaşam kalitesinin artırılması açısından önemini vurgularken, altyapı ve yatırım projeleri hakkında da bilgi verilerek, Bakan Kurum’a projelerin durumu ve gelecekteki hedefler hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

Bakan Kurum’a Detaylı Bir Sunum Yapıldı

Başkan Dinçer, Bakan Kurum’a Aksaray’daki projelere gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Aksaray’ın şehirleşme süreçlerine sağladığı katkıların önemine dikkat çekti. Toplantıda, projeler hakkında Bakan Kurum ile fikir alışverişinde bulunuldu ve çeşitli öneriler değerlendirildi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Aksaray heyetinin ziyaretinden memnuniyetini ifade ederek, Aksaray’ın şehirleşme ve kentsel dönüşüm projeleri için gerekli desteğin verileceğini ve iş birliğinin devam edeceğini dile getirdi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER