© Aksaray Portal 2021

Kastamonu’dan Eli Boş Döndü

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginin 4.haftasında temsilcimiz Aksaray Belediye Spor deplasmanda lider Kastamonu Belediye Spor’a farkla yenildi.

Aksaray Belediye Spor Kadınlar Hentbol Takımı, Süper Lig 4. hafta maçında deplasmanda Kastamonu Belediye Spor ile mücadele etti. Cuma günü Kastamonu Merkez Spor Salonunda oynanan maçta lider Kastamonu 4. maçında 4 galibiyet elde ederken, temsilcimiz dördüncü maçından da puan yüzü görmeden ayrıldı.

 

Dört Hafta Puansız Tamamlandı 

Maçın 21. dakikasına kadar 7-6 skor ile rakibinin önünde yer alan Aksaray Belediye Spor, daha sonra hızlı hücumlar karşısında il devreyi 18-7'lik skorla geride tamamladı. Maç sonunda ise 38-22'lik skorla puanı deplasmanda bırakan temsilcimiz, bu maçta da puan bulamadı. Maçta Hüsniye 6 gol ile en skorer oyuncu olurken, İlayda 4, Kübra 4, Zehra 3, Esra 2, Nezaket 2 ve Sıdıka 1 gol attı. 

Süper Ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Aksaray Belediyespor, 4 haftalık maç tablosunda henüz bir puan alamazken, hafta sonu İzmir BŞB Spor maçında puan almak için ter dönecek. İzmir ekibi de temsilcimiz gibi henüz bir puan alamadı. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER