© Aksaray Portal 2021

Karaveli: “Taraftarımıza Galibiyet Hediye Etmek İstedik”

Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli, Uşakspor maçında alınan 0-0’lık sonucun ardından açıklama yaparak, "68 Aksaray Belediyespor taraftarlarına 2. Ligdeki ilk iç saha maçımızda galibiyet hediye etmeyi çok isterdik ama olmadı" dedi.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, kendi sahasında Uşakspor ile berabere kalarak 1 puana razı oldu. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Önder Karaveli, Uşakspor maçıyla kendi sahalarında buruk bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, “68 Aksaray Belediyespor taraftarlarına 2. Ligdeki ilk iç saha maçımızda galibiyet hediye etmeyi çok isterdik ama olmadı” dedi.

 

"Oyunun Tek Eksiği Goldü"

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, maçın ilk yarısında orta seviyede bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "Oyuna iyi başlamamıza rağmen karar hataları ve kolay top kayıpları atak zenginliğimizi azalttı. İkinci yarı doğru oyun organizasyonumuzla ve yaptığımız ofansif hamlelerle rakip kalede daha fazla pozisyon bulduk. Rakip kalemizde neredeyse pozisyona giremedi. Oyunun tek eksiği goldü. Başından sonuna kadar kazanma isteğinden vazgeçmeyen oyuncularımıza ve desteğini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER