© Aksaray Portal 2021

Kamu Spor Oyunları Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu

Aksaray’da gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları müsabakaları sona erdi. Dereceye giren kurumlar belli olurken, ödüller de takdim edildi. 

 Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde ‘Gelin Sporda Buluşalım’ sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen 'Kamu Spor Oyunları' basketbol, voleybol ve masa tenisi müsabakaları tamamlandı. 

Dereceye Giren Kurumlar Ödüllerini Aldı

Yapılan turnuva sonucunda dereceye giren kurumlara da ödülleri takdim edildi. Masa tenisi erkekler klasmanında Gülağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birinci olurken, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci ve Yeşilova Şehit Nazmi Mengi Anadolu Lisesi üçüncü oldu. 

Masa tenisi kadınlar kategorisinde Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci oldu. Basketbol erkekler kategorisinde Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü birinci olurken, voleybol kadınlar kategorisinde İl Sağlık Müdürlüğü birinci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü-2 ikinci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü-3 üçüncü oldu. Voleybol erkekler kategorisinde ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü-2 birinci olurken, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ikinci ve cezaevi üçüncü oldu. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER