© Aksaray Portal 2021

Jandarmadan Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs/şahıslara yönelik Aksaray jandarma ekiplerince yapılan operasyonda 4 şahıs yakayı ele verdi. İkametlerine yapılan operasyonda ise çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs/şahısların yakalanarak adli mercilere teslim edilmesine yönelik kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile Asayiş Timleri tarafından çalışma gerçekleştirdi.

 

Zehir Tacirleri Tutuklandı 

Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullandığı, Bulundurduğu, İmal ve Ticaretini yaptığı tespit edilen K.K., V.F., S.Y. ve S.Y. isimli şahısların farklı adreslerde bulunan ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Düzenlenen operasyonlarda 15 gram sentetik cannabinoid bonzai, 2 gram metamfetamin, 28 gram kubar esrar, 72 gram bonzai, 1 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. 

Şüpheli şahıslar gözaltına alınırken, işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, K.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER