© Aksaray Portal 2021

Jandarma Motosiklet Kazalarını Azaltmak İçin Sahada

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin karıştığı kazaları azaltmak için bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığı, motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin kazalarını azaltmak ve trafikte görünür olmalarını artırmak amacıyla "Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol" kampanyası kapsamında eğitim ve farkındalık çalışmalarına devam ediyor. 

Trafik Jandarması, sorumluluk alanındaki motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanan kadın sürücülere bilgilendirme yaparak, trafikte dikkat edilmesi gereken hususları, koruma başlığı, koruma gözlüğü ve reflektif yelek giymelerini önerirken, reflektif yelek dağıtımı da gerçekleştirildi. 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin karışmış olduğu kazalarının en aza indirilmesi amacıyla bilgilendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir" denildi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER