© Aksaray Portal 2021

Jandarma Devriyede Firari Hırsızı Enseledi

Hırsızlık suçundan aranan firari şahıs, Eskil Jandarma ekiplerinin devriyesine takıldı. Şahıs işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik, Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından devriye faaliyeti gerçekleştirildi.

 

Hapis Cezası Bulunan Firari Şahıs Devriyeye Takıldı 

Devriye sırasında hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 19 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen O.Ö. isimli şahıs yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER