© Aksaray Portal 2021

JANDARMA 3 ZEHİR TACİRİNE CEHENNEMİ YAŞATTI

KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 3 zehir taciri kıskıvrak yakalandı. 

 Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs/şahısların yakalanması için gece gündüz demeden sıkı şekilde çalışmalara devam ediyor. 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kom Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik istihbari çalışmalar gerçekleştirildi. 

Eş Zamanlı Operasyon

Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde D.K., Ç.D. ve Y.E.Ş. isimli şahısların uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşılırken, şahısların bulunduğu adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Binlerce Lira Suçtan Elde Edilen Para ve Uyuşturucu Yakalandı

Operasyonda 130 gram metamfetamin, 6 gram psikotrop hap, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve 24 bin 505 TL suçtan elde edilen para ele geçirildi.

3 Şahıs Yakalanarak Tutuklandı

Olayla ilgili D.K., Ç.D. ve Y.E.Ş. isimli şahıslar gözaltına alınarak, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” ifadelerine yer verildi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER