© Aksaray Portal 2021

Jandarma 1 Ayda Kaç Firarinin Yakalandığını Açıkladı!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı 1 aylık denetim bilançosunu açıkladı. Jandarma ekipleri geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde yaptığı denetimlerde yakalanan 432 şahıstan, 57’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahası içerisinde, Komando Timlerinin de desteği ile JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Asayiş Timleri, 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında yol kontrolü ve devriye gerçekleştirdi.

 

432 Şahıs Denetimlerde Yakalandı

Denetimler sırasında çeşitli suçlardan aranan toplam 432 şahıs hakkında işlem yapılırken, bu şahıslardan 57'si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER