© Aksaray Portal 2021

İYİ Parti İlçeleri Ziyaret Etti

<p>İYİ Parti Aksaray İl Başkanı &Ouml;zhan T&uuml;remiş G&uuml;lağa&ccedil;&rsquo;ta İYİ Parti heyetiyle incelemelerde bulunduklarını belirterek yaptıkları ziyaretlerde kendilerine iletilen sorunların &ccedil;&ouml;z&uuml;mleri i&ccedil;in ilgili yerlerle iletişime ge&ccedil;eceklerini duyurdu.</p>

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti İl yöneticileri ile birlikte önceki hafta Aksaray’ın ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Türemiş notların alınarak ilgili kurumlarla paylaşıldığını dile getirdi. Yaptıkları ziyaretleri ve tespitleri sosyal medya hesabından duyuran ve vatandaşların Aksaray’da yapılmasını istedikleri hizmetleri kendilerine iletebileceklerini belirten Türemiş  “Aksaray Milletvekilimiz Ayhan Erel ve İl Yöneticilerimizle, Gülağaç ilçemizde Kaymakam Muhammet Tugay, Belediye Başkanı Faruk Teğmen, Ziraat Orası Başkanı Sait Uzun’u ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Ahmet Başbuğ ile bir araya gelip İlçeyi konuştuk, İlçede tespit ettikleri sorunları dinledik. Vatandaşımız ve esnafla buluştuk” dedi.

Aksaray’da konuştukları her kesimin  sorunlarını dile getirmeyi amaç edindiklerini ifade eden Başkan Türemiş “Üreticisinden, yolda yürüyen vatandaşa kadar herkesin bir sorunu var. Ama öne çıkanları sizlerle paylaşalım. Gülağaç’ın şimdi  öncelikli sorunu su kaynağının tükenmek üzere olması. İlçeye su sağlayan kaynakta debi düşmüş… Su sorunu hayati bir mesele, mutlaka çözüm yolu aranmalı. Artık çiftçi girdiler yüksek diye üretim yapmıyor. Bu da ürün fiyatlarında artışa sebep oluyor haliyle. Herkese, her keseye zarar yazıyor bu girdi artışları. Ziraat odasında çiftçi sayısı 5 binden 3 bine düşmüş. Daha açık bir ifade var mı? Üretmeyen çiftçi artık toprağa küsüyor” d ifadelerini kullandı.

Madde Bağımlılığına Dikkat Çekti

Aksaray’da son günlerde madde bağımlılığı ile ilgili de çeşitli şikayetler aldıklarını belirten Başkan Türemiş “Bir de sosyolojik sorun var herkesin dert yandığı. Madde bağımlılığı gençlerimizi tüketiyor azar azar. Bağımlılık sorunuyla mücadele dört koldan sürüyor ama yetemiyoruz. Hepimiz elimizi taşın altına koyup çareye destek olmalıyız. Bu gençler bizim geleceğimiz. Yani Gülağaç da hizmet bekliyor, çözüm bekliyor… Aldık notlarımızı iletiyoruz yine. Sesiniz olmaya devam edeceğiz. Çözümleri de takip edeceğiz” diye konuştu. Haber: Bayram Aksu

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER