© Aksaray Portal 2021

İNOHOM, Fuara Damga Vurdu: “Yaşam Alanlarına Yenilik Getiriyoruz”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu sene ilkini düzenlediği 1. Aksaray Endüstri ve Sanayi Fuarı’nda en çok ilgi gören firmalardan İnohom Akıllı Ev Sistemleri, yaşam alanlarını akıllı hale getiren sistemleriyle dikkat çekiyor.

 İnohom Akıllı Ev Sistemleri Aksaray Showroom Yetkilisi Emre Mutlu ve Necmettin Polat, teknolojiyle birlikte insanların hayatını kolaylaştıran, çok sayıda ev ve işyeri dahil tüm yaşam alanlarında bulunan akıllı sistemlerin kolaylıklarını Ekspo TV mikrofonlarına anlattı. 

“Ev İçerisinde Bulunan Elektrikli Her Şeyi Akıllı Hale Getiriyoruz”

İnohom Akıllı Ev Sistemleri’nin bir toplu konut, villa ve tüm yaşam alanlarını içeren projelerde elektrikli olan her şeyi akıllı hale getirdiğini söyleyen Emre Mutlu, “Ev içerisinde bulunan perde, panjur, aydınlatma, ısıtma, bahçe sulama, havuz kontrolü, elektrikle çalışan her şeyi, akılsız olan cihazları akıllı hale getirdiğimiz bir sistem bu firmanın en önemli özelliği. Yerli bir firmayız, yazılımı yerli Türk firması. Biz de bu firmanın Aksaray bayisi olarak faaliyet gösteriyoruz” dedi.

“Müşterilerimiz Yeni Showroomumuzda Yeni Ürünlerimizi Deneyimleme Fırsatı Bulacak”

Aksaray'da geniş kapsamlı bir showroom hazırlıkları içerisinde olduklarını da söyleyen Emre Mutlu, “Müşterilerimiz yeni showroomumuzda yeni ürünlerimizi daha iyi deneyimleme fırsatı bulacak. Aksaray'da halk arasında bilinen 30 metrelik ila 40 metrelik yol arasında Eski hastane yolu üzerinde Pembe Köşk bina denilen binanın altında showroom çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Tüm Aksaraylı hemşehrilerimizi hem fuar alanımıza hem de showroomuza bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Yaşam Alanlarına Yenilik Getirecek Bu Sistemi, Tüm Hemşehrilerimizin Tanımasını İstiyoruz”

İnohom Firma Yetkilisi Necmettin Polat da yaptığı açıklamada, “Günümüz dijital çağın tüm yeniliklerini İnohom sistemleri ile birleştirerek başta güvenlik olmak üzere yaşam alanlarında insanların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Çok güzel bir çalışma olan İnohom ev sistemleri, Aksaray'a yenilikler getirecek. Fuarda stantta yerimizi aldık, katılımcılarımızı bizleri daha yakından tanımaya davet ediyoruz. Aksaray'da yaşam alanlarına yenilik getirecek bu sistemi hemşehrilerimizin yakından tanımasını istiyoruz” açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER