© Aksaray Portal 2021

İndirimli Ürünler İçin Birbirlerini Ezdiler

Kozmetik zincir mağazası, ürünlerine büyük kampanya yapınca izdiham yaşandı. Mağazada büyük bir yoğunluk oluşurken, kalabalığın etkisiyle zaman zaman tartışmalar yaşandı.  

Türkiye’de artan kozmetik ürünleri fiyatlarıyla birlikte birçok vatandaş, indirimli fiyat kovalamaya devam ediyor. Zaman zaman kozmetik mağazaları kısa süreli indirimler yapıyor ve bu indirimlerle birlikte de mağazalarda büyük yoğunluk yaşanıyor.  

Yüzde 75 İndirimi Duyan Koştu 

Aksaray’da da bir kozmetik zincir mağazası, tüm ürünlerde yüzde 75 indirim uygulayarak büyük kampanya yapınca izdiham yaşandı. İndirimi kaçırmak istemeyen, başta birçok kadın olmak üzere çok sayıda vatandaş, kozmetik mağazasında uzun kuyruklar oluşturdu.  

Stoklar Bitmeden Almak İstediler Ama Adeta Yağmalandı 

Piyasa fiyatının altında olması sebebiyle mağazada ihtiyaçlarını stoklar bitmeden almak isteyen vatandaşlar, dükkanın açılmasıyla birlikte adeta reyonları yağmaladı. Mağazada oluşan yoğunluk sokaklara kadar taştı.

“Bir de Millette Para Yok Deniyor” 

Bekleme sırasının uzamasıyla birlikte ara ara tartışmalar yaşandı. Alışveriş yapan bir vatandaşın da elinde ürünlerle, “Bir de millette para yok deniyor. Bu ne kardeşim, ne bedavası?” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER