© Aksaray Portal 2021

İlk Hazırlık Maçını Kaybetti

TFF 2. lig takımlarından 68 Aksaray Belediyespor, Ankara Keçiörengücüspor ile karşı karşıya geldi. Önder Karaveli yönetimindeki ekip, 4-0'lık mağlubiyet ile ilk hazırlık maçını tamamladı.

TFF 2. ligde bu sezon mücadele edecek olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, lig hazırlıklarına Ankara’da Kızılcahamam’da devam ederken bu kapsamda ilk hazırlık maçını da yaptı. 

Siyah- beyazlı temsilcimiz sezon hazırlıkları kampı çerçevesinde ilk hazırlık müsabakasını TFF 1.lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücüspor ile yaptı.

 

Ankara Temsilcisi Sahadan 4-0 Galibiyetle Ayrıldı 

Önümüzdeki hafta ligleri başlayacak olan Keçiörengücü takımı 68 Aksaray Belediyespor karşısında her iki yarıda bulduğu ikişer gol ile sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Önder Karaveli, 90 dakikalık maçta tüm futbolcuları deneme şansı buldu. Oyuncuların performansı hakkında daha da net şekilde bilgi edinebilen Karaveli, bir sonraki hazırlık maçında da fikir edinme şansına sahip olacak. 68 Aksaray Belediyespor Cuma günü de yine TFF 1.lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile bir hazırlık maçı daha oynayacak. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER