© Aksaray Portal 2021

Iğdır Deplasmanından da Eli Boş Dönüyoruz

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zorlu 13. hafta mücadelesinde Iğdırspor deplasmanına giden temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 13. haftasında aldığı 7. mağlubiyetle Iğdır deplasmanından eli boş döndü.

2. Lig Kırmızı Grup'ta üst sıraları zorlayan Iğdırspor, kendi sahası ve seyircisi önünde puan arayan temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştı.

 

İlk Gol Çabuk Geldi

Maçın başlama düdüğünün ardından ilk yarının hemen başında 9. dakikada ev sahibi Iğdırsporlu oyuncu Hasan Hatipoğlu, takımını ve kendisinin ilk golünü siyah beyazlı filelere gönderdi. (Dk 9 1-0)

Erken gelen ilk golle birlikte Motolux 68 Aksaray Belediyespor üzerindeki baskılarını kontrataklar ve orta sahadaki oyun üstünlüklerini avantaja çevirerek devam ettiren ev sahibi ekip, ilk yarının 23. dakikasında Tahir Babaoğlu'nun ayağından farkı 2'ye çıkaran golü buldu. (Dk 23 2-0) 

İlk yarının 23. dakikası sonrasında bir gol sesi yükselmezken, takımlar 2-0'lık skorla ev sahibinin üstünlüğüyle soyunma odasına döndü. 

 

Gol Geldi Ama Yeterli Olmadı

İkinci yarıya farkı azaltmak için çıkan siyah beyazlı temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ilk yarıya oranla daha istekli bir oyun anlayışıyla gol yollarını artırmaya çalışan bir takım görüntüsünü sahaya yansıttı. Kart cezası biten Ali Kuçik, Iğdır maçında forma şansı bulurken ikinci yarının hemen başında 59. dakikada farkı 1'e indiren golü Iğdırspor filelerine gönderdi. (Dk 59 2-1)

 

7. Galibiyetle Düşüş Sürüyor

Erken gelen golle umutlanan Motolux 68 Aksaray Belediyesporlu oyuncular, güçlü rakibi Iğdırspor karşısında beraberlik için yüklense de aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın normal süresi 2-1 biterken 4. hakem 5 dakika uzatma süresini işaret etti. Uzatma süresinde de de skor değişmedi.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 13 hafta sonunda Iğdır'da 7. mağlubiyetini alarak puan cetvelindeki düşüşünü sürdürürken, 13 hafta sonunda temsilcimiz 10 puanla ligin 18. sırasında yer aldı. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER