© Aksaray Portal 2021

Huzur ve Güven İçin 4 Şubeden "Şok" Denetim

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM, NSM, Asayiş ve Trafik şube ekipleri, havadan ve karadan suç ve suçlulara yönelik "şok" uygulama yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü, kentin huzur ve güven ortamının sağlanması ile suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 4 Şube Müdürlüğü tarafından 'şok' uygulama yapıldı.

 

Drone ile Sıkı Denetim Yapıldı

Hasas Mahallesi Mithat Gürsoy Caddesi'nde yapılan uygulamada, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından drone ile metrelerce uzaktan izlenen araçlar, uygulama noktasında durdurularak evrak denetimine tabi tutuldu.

 

Belgeler Kontrol Edildi, GBT Sorgusu Yapıldı

Sürücülerin kontrol edilmesinin ardından yol kenarına alınan vatandaşlar, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından incelendi. Ardından vatandaşların GBT sorgusu yapılarak, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi aktarıldı.

2 saati bulan uygulamada hassas burunlu narkotik köpeği "İrma" da görev aldı. Suç ve suçlularla mücadele için vatandaşlar hem havadan hem de karadan denetimden geçirildi.

 

"Uygulama ve Denetimlerimiz Aralıksız Sürdürülecektir"

İl Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, "Kentin huzur ve güven ortamının sağlanması, suç ve suçlularla mücadele edilmesine yönelik uygulama ve denetimlerimiz aralıksız sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER