© Aksaray Portal 2021

Hedef Deplasmanda 3 Puan

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Motolux 68 Aksarayspor, ligin 4. haftasında Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor ile karşılaşacak.

 TFF 2. Lig 2024-2025 sezonuna çok iyi bir başlangıç yapan Motolux 68 Aksarayspor, ligin 4. haftasında 22 Eylül Pazar günü Belediye Derincespor deplasmanında mücadele edecek.

Karşılaşma için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden siyah beyazlılar, iki günlük iznin ardından TOKİ Tesisleri'nde Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetiminde antrenman gerçekleştirdi.  

Yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başlarken, daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, saha içerisine kurulan istasyonlarda kuvvet çalışması yaptı. Siyah-beyazlılar, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Sezonun ilk üç maçında bu sezon zirveye oynamak için elinden gelenin en iyisini yapacağını gösteren bir oyun anlayışıyla taraftarı memnun eden Motolux 68 Aksarayspor, deplasmandan 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor.

4. Haftada 10 Puana Ulaşmak İstiyorlar

Ligde 2 galibiyet 1 beraberlik ile 7 puanla iyi bir konumda bulunan Motolux 68 Aksarayspor, ligin 13. Sırasında 1 puana sahip olan Belediye Derincespor’dan bir galibiyet daha alarak puanını 10’a çıkarmak istiyor. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER