© Aksaray Portal 2021

Haydi, Aksaray Maça! “Sen Yoksan Bir Eksiğiz”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Motolux 68 Aksarayspor-Elazığspor karşılaşmasına tüm Aksaraylıları davet ederek, “Sen yoksan bir eksiğiz” dedi.

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde ligin ilk 6 haftasında harika bir performans sergileyen Motolux 68 Aksarayspor, ligin 7. maçında bu hafta kendi sahasında Çimentaş Elazığspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlikle 16 puana ulaşan siyah beyazlılar, rakiplerine 14 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü. Liderlik tahtında oturan temsilcimiz, yeni maç için hırsla hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puana ulaşarak 5. sıraya oturan Çimentaş Elazığspor da temsilcimizden 3 puan alabilmenin hesabını yapıyor. 

“Sen Yoksan Bir Eksiğiz, Herkesi Takıma Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum”

Her iki takım için de önemli bir karşılaşmaya çıkarken, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de bu karşılaşma öncesinde Aksaray halkına önemli bir çağrıda bulunarak, “Haydi Aksaray, maça! Motolux 68 Aksarayspor'u yalnız bırakmayalım. Hep birlikte, zafer için tribünleri dolduralım,” ifadelerini kullandı. Aksaraylıların, siyah beyazlıların başarılı bir sezon geçirmesi için göstereceği desteğin önemine değinen Başkan Dinçer, “Sen yoksan bir eksiğiz. Herkesi takıma sahip çıkmaya, destek olmaya ve takımın yanında olmaya davet ediyorum” dedi. Bu önemli mücadelede, taraftarının destekleriyle Motolux 68 Aksarayspor önemli bir desteği yanına alacak ve Aksaraylı futbolseverlerin, stadyumu doldurarak takımlarına büyük bir motivasyon sağlayacakları tahmin ediliyor. Aksaraylı futbol severlerin Dağılgan Stadı’nı tıklım tıklım doldurması beklenirken, taraftarların galibiyet için takımına büyük bir coşkuyla tezahüratlarda bulunacağı tahmin ediliyor. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER