© Aksaray Portal 2021

Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi İçin Son Düzlüğe Girildi

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in talimatıyla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen yanına yapılan Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projesinde sona gelindi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 2 bin 935 metrekare alana inşa edilen Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi için artık çok az bir zaman kaldı. Hastanede tedavi gören hastaların yakınları için yapılacak olan konuk evi, çok büyük kolaylık sağlayacak.

 

"Yıllardır Konuşulan Bu Konu Kısa Zamanda Ortadan Kalkacak"

Projede kaba inşaat tamamlanırken, seramik kaplama ve sıva çalışmaları gerçekleştiriliyor. Başkan Dinçer, bu konuda açıklama yaparak, "Eğitim ve araştırma hastanemiz Aksaray başta olmak üzere çevre illere de hizmet veriyor. Bu nedenle özellikle hastalarını buraya İlçelerden, kırsaldan, diğer illerden getiren hasta yakınları, konaklama konusunda büyük sıkıntılar çekiyorlar. Ev konforunda yaşam alanı oluşturmak için yola çıktık. Manevi açıdan biz de son derece mutluyuz. Gayemiz her kesime hizmet edebilmek, hayır duası almaktır. Yıllardır konuşulan bu sorun inşallah çok yakında yapımını tamamlayacağımız Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projemizle kısa zamanda ortadan kalkacak" dedi. 2 katlı Hasta Yakını ve Konuk Evi ve Külliye projesi içerisinde 2 ve 4 kişilik odalar yer alıyor.  Vatandaşların barınma ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra kafeterya, teras, mutfak lobi, kütüphane toplantı salonu ve cami de yer alacak. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER