© Aksaray Portal 2021

Haraç Kesmek İçin Gelen Şahsı Evire Çevire Dövdüler

İddiaya göre haraç istediği akrabasının evine tüfek ve satırla giden şahıs, haraç istediği kişi tarafından evire çevire dövüldü. Kanlar için kalan şahıs, hastaneye kaldırıldı. 

 Aksaray, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 5330 Sokak’ta meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, O.İ.’nin (41), akrabası C.İ.’den (53) haraç istediği iddia edildi. Gece yarısı akrabasını arayan O.İ., iddiaya göre haraç almaya geldiğini söyledi.

Evire Çevire Dövüp Kanlar İçinde Bıraktı

68 AAP... Plakalı otomobiline tüfek ve satırı da koyup akrabasının evinin önüne gelen şahıs, C.İ.’yi aşağıya çağırdı. Oğlu S.İ. (29) ile sokağa inen C.İ., haraç almaya gelen akrabasını darp etti. Ağır darbe alan O.İ., kanlar içinde kalarak ağır yaralandı. 

Kanlar İçinde Bıraktığı Şahsın Üzerine Oturup Polisi Bekledi

Kavgayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada C.İ., O.İ.’nin kaçmaması için üzerine oturup polisleri beklemeye başladı. Olay yerine polis ekipleri intikal ederken, C.İ. de ağır yaraladığı şahsa, “Bir daha akıllı oluyorsun. Bunda bir daha af olmaz. Onu da sana söyleyeyim, akıllı ol oğlum” dedi ve polise teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında O.İ. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.  Polis ekipleri, şahsın aracında arama yaparken, bir adet tüfek ve bir satır buldu. Öğrenilene göre O.İ. gündüz saatlerinde baba ve oğlun dükkânını basarak silah çekti, haraç istedi ve baba ve oğul da polis merkezine giderek şahıstan şikâyetçi oldu. Ardından gece saatlerinde de bu olay meydana geldi. Baba C.İ. ile oğlu S.İ. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER