© Aksaray Portal 2021

Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu’nda Kursiyerler, Hijyen Sorunundan Rahatsız

Aksaray Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerleri, kurumda temizlik konusuna dikkat edilmediğini belirterek, yaşanan sorunların giderilmesini talep ediyor. 

 İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda eğitim alan kursiyerler, yaşadıkları hijyen probleminden dert yanıyor. Kursiyerlerin iddiasına göre, temizlik personeli yeterli hijyeni sağlamıyor.

İddialara Göre Çöpler Atılmıyor, Temizlik Yapılmıyor

Tuvalet çöplerinin atılmadığını, lavaboların temizlenmediğini, koridorların silinip süpürülmediğini iddia eden kursiyerler, bu konuda uyarı yapmalarına rağmen personel tarafından terslendiklerini belirtiyor.

Kursiyerlerin İddiasına Göre Sadece Vali Geleceğinde Temizleniyor

Uyarılar yaptıklarında da hizmet personelinin kaba davranışları ile karşı karşıya kaldıklarını iddia eden kursiyerler, kurumun yetkililerinin de bu konuda bir adım atmadığını belirtirken, yalnızca Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun ziyarete geleceği zaman kurumun temizlendiğini öne sürdü. Personellerin temizlik konusunda ciddi aksaklıklar yaşattıklarını öne süren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerleri, görevlilerin görevini yapmak yerine sadece oturup çay içerek sohbet ettiklerini iddia etti. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER