© Aksaray Portal 2021

Gençlerin Atletizm Yarışması Nefes Kesti

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından atletizm yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren gençlere madalya ve katılım belgesi takdim edildi.

 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamında atletizm yarışmaları gerçekleştirildi. Yapılan atletizm yarışmasıyla birlikte çocuklar spora teşvik edilirken, çocuklarda farkındalık yaratma ve spora teşvik edebilmek için gerçekleştirilen yarışmaya çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

“Yarışma Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu”

Konu hakkında yapılan açıklamada, “Önemli olan gençleri böylelikle hayatın içerisinde bulundurmaya çalıştık. Bunda da etkili olduğumuzu düşünüyorum. Derece alan almayan bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Çocuklara farkındalık yaratmak ve spora teşvik edebilmek için gerçekleştirilen yarışma öğrencilerin ilgi odağı oldu” denildi. Sporcu ailelerinin de ilgi gösterdiği atletlerin yarışması, renkli anlara sahne olurken, çocuklar nefes kesen bir mücadele sergiledi. Yarışmanın tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgesi takdim edildi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER