© Aksaray Portal 2021

Gece Egzoz Patlatan Maganda, Yaptığına Yapacağına Bin Pişman Oldu

Aksaray’da gece saatlerinde abartı egzoz takılı otomobiliyle egzoz patlatarak vatandaşların huzurunu bozan sürücü, hak ettiği cezayı buldu. 

 

Edinilen bilgilere göre, Fatih Mahallesi’nde Onur Ş. (23) adlı şahıs, abartılı egzoz takılı otomobiliyle sokak aralarında gezinerek egzoz patlatarak vatandaşları rahatsız etti. Her gün bu tür olaylar karşısında huzursuzluk yaşayan vatandaşlar, balkondan çektiği görüntülerle İl Emniyet Müdürlüğüne şikayetçi oldu. İhbarın üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri harekete geçti.  Güvenlik kameraları incelemesi gerçekleştirilirken, fiziksel olarak şahsın aracı takibe alındı. Yapılan takibin ardından sürücü yine egzoz patlatırken sivil trafik ekiplerine suçüstü yakalandı.

10 Bin Lira Ceza Yedi, Aracı Trafikten Men Edildi

Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler ve şahsın suçüstü yakalanmasının ardından sürücüye abartılı egzoz kullanmak, APP plaka takmak ve halkın huzurunu bozmak suçlarından 10 bin 200 lira para cezası yazıldı. Şahsın aracı trafikten men edilirken takılı olan abartı egzoz sistemi de söküldü. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER