© Aksaray Portal 2021

GAZETECİLERDEN BARO BAŞKANI DÜZGÜN’E ZİYARET

Aksaray Barosu 19. Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanı seçilen Erçin Mevlüt Düzgün’ü, Aksaray’ın habere ulaşmasında büyük emeği bulunan gazeteciler ziyaret etti.

Aksaray Barosu, geçtiğimiz hafta 19. Olağan Genel Kurulu’nda baro başkanlığı seçimine gitti. Seçim sonucunda Baro Başkanı Erçin Mevlüt Düzgün oldu. Başkan Düzgün’ün seçim sonucundan galibiyetle çıkmasının kesinleşmesinin ardından Aksaray İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay, Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kanal 68 Genel Yayın Yönetmeni Nazmi Çalışkan, ANKA Haber Ajansı Muhabiri Kemal Onur Atalay ve beraberindeki gazeteciler, Aksaray Adliyesi'nde Baro Başkanı Düzgün’e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan seçilen Erçin Mevlüt Düzgün ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden gazeteciler, yeni dönemde başarılar diledi.

“Kamuoyuyla Bilgi Paylaşımlarımız Arasında Köprü Olacaksınız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Barosu Başkanı Düzgün, “Seçimin bitmesi ile birlikte birçok kurum ve kuruluş ile birlikte vatandaşlarımızın ve meslektaşlarımızın hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına mesai mefhumu nedir bilmeden çalışan gazetecilerimizin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Seçim sürecinde doğru ve tarafsız haberleri ile baromuzun seçimini kamuoyuna duyurdunuz, hepinize emeklerinizden ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimiz ile birlikte kamuoyuyla bilgi paylaşımlarımız arasında köprü olacaksınız” ifadelerini kullandı.

“Vermiş Olduğumuz Sözlerimizi Yerine Getirmeye Devam Edeceğiz”

Aksaray Barosu olarak, şehrin menfaatine olan her çalışmanın yanında yer alacaklarını belirten Başkan Düzgün, “Ayrıca nerede adaletsizlik ve haksız bir uygulama varsa orada baro olarak tepkimizi koyacağız. Baro seçimlerinde verdiğimiz sözlerimiz var, sözlerimizin bir kısmını hızlı bir şekilde uygulamaya geçirdik. Önümüzdeki süreçte de meslektaşlarımıza vermiş olduğumuz sözlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Baromuzun Yapacağı Çalışmaları Yakından Takip Etmeye Devam Edeceğiz”

Gazeteciler de ziyarette yaptığı konuşmada, “Adaletin tesis edilmesinde savunma hakkının kutsallığını en etkin bir şekilde icra eden avukatlarımızın en önemli sivil toplum kuruluşu olan Aksaray Barosu’na, yeni başkanımız ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aksaray Barosu Başkanımızın nazik misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisine de yeni yönetimine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve başarılar diliyoruz. Baromuzun yapacağı tüm çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundular. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER